Art-, Stock- en Fotografie in Opdracht.

Zakelijk

Als hobby is het begonnen, maar de afgelopen jaren heb ik heel veel tijd besteed om kwaliteit en niveau van mijn werk te verhogen. Uiteraard ook de nodige investeringen in materiaal en software gedaan. Daarom verzoek ik u auteursrechten te respecteren. Mocht u interesse hebben om een afbeelding te gebruiken, neem dan a.u.b. contact met mij op.  Ook als u een opdracht voor mij heeft kunnen wij het vast wel eens worden over uw wensen en mijn mogelijkheden.

Een indruk van mijn werk kunt u ook krijgen via mijn stockportfolio. Deze heb ik deels ondergebracht bij “Shutterstock” en “IStock”. Volg de links, en u ziet heel veel meer van mijn werk dan dat ik u op mijn eigen site kan laten zien. De meeste foto’s zijn kwalitatief goed genoeg voor posterformaat 60 x 90 cm. Met enig digitaal gegoochel zijn ook grotere formaten mogelijk met acceptabele beeldscherpte.

Mijn stockportfolio is niet mijn gehele oeuvre. Voor speciale wensen en ook alle pics die bij deze stockbureaus zijn ondergebracht kunt u mij rechtstreeks benaderen.