Wie ben ik?

Beeldmaker Margarita Wubbels, Kunstschilder en Fotograaf.

Ik publiceer en schilder onder het pseudoniem Wunigard.

Waterlandschap met twee ganzen.Olie op canvas, 120 x 40 x 4 cm.

De naam dateert uit 1992 en is in 1998 officieel geregistreerd als Wunigards Kennel met bijbehorende website www.wunigards.nl .

 Wunigards heeft dus haar oorsprong als geregistreerde kennelnaam t.b.v. het fokken van Franse bassethonden. In het Frans: Petit Basset Griffon Vendéen, oftewel Kleine Ruwharige Basset uit de Vendée. Afgekort: PBGV .

Deze honden inspireerden mij om mijn fotografiehobby te ontwikkelen. In 2009 kocht ik een Pentax K20, indertijd een dijk van een fotocamera voor de amateurfotograaf. Eén van mijn eerste reisfoto’s was deze:

Om mijn hobby te bekostigen meldde ik mij aan bij de Nationale Beeldbank. Deze Beeldbank is onlangs opgegaan in het ANP, waardoor ik contractueel ANP fotograaf ben geworden. Mijn overige foto’s zijn ondergebracht bij de stockbureau’s “Shutterstock” en “IStock”. Voor deze foto’s en soortgelijke mag u mij ook rechtstreeks benaderen.

Ook kunt u mijn werk kant en klaar, d.w.z. ophangklaar verwerven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Indonesische Bromo vulkaan boven uw bank? Of toch liever het strand van Schiermonnikoog?

Wunigards PhotoArt